Verwarming

Radson Ramopanels

Installatie van centrale verwarming

Vanuit de Lier werkt Installatie- en Loodgietersbedrijf Nuijen & van Baalen voor particuliere klanten, bedrijven en instellingen en voert een ruim pakket aan installatiewerkzaamheden en loodgieterswerkzaamheden uit.

Tot ons dienstenpakket behoren alle werkzaamheden rond de aanleg van centrale verwarmingssystemen en de aanleg van vloerverwarmingen. Wij maken hierbij gebruik van apparatuur van vooraanstaande merken. Als u dit combineert met onze brede ervaring en deskundigheid, dan kunt u rekenen op een perfect resultaat.

Een goed geïnstalleerde centrale verwarmingsketel biedt een prettig leefklimaat en heeft een lange levensduur. Installatie- en Loodgietersbedrijf Nuijen & van Baalen luistert goed naar uw wensen, uw voorkeuren zijn bepalend voor de keuze van de juiste materialen voor de aanleg van de complete centrale verwarming. Gaat uw voorkeur uit naar traditionele radiatoren of kiest u voor de steeds populairder wordende design radiatoren? Wij realiseren het voor u op basis van uw voorkeuren.

Door het monteren van thermostatische afsluiters in alle vertrekken behalve de woonkamer kunt u per vertrek de temperatuur regelen en voorkomt daarmee onnodig energieverlies door ruimtes die niet noodzakelijk verwarmd hoeven te worden op sommige momenten. U kunt zelf de gewenste temperatuur instellen. Bij ons bent u altijd verzekerd van een eerlijk en duidelijk advies. In onze glasheldere offertes staan geen kleine lettertjes, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Als het niet mogelijk is, of niet wenselijk is om standaard radiatoren te monteren, dan kunnen wij ook plintconvectoren of convectorputten plaatsen.

Aanleg van vloerverwarming

Ook voor vloerverwarming bent u bij ons aan het goede adres. Vloerverwarming verzorgt een geleidelijke afgifte van de warmte. Dit zorgt voor een prettig woonklimaat. Onze vloerverwarmingssystemen zijn van prima kwaliteit en wij kunnen deze leveren tegen een goede prijs. Wij hebben zoveel vertrouwen in de door ons geleverde en aangelegde vloerverwarmingen, dat wij bij nieuwbouwprojecten en renovaties aangelegde vloerverwarmingssystemen onvoorwaardelijk 10 jaar garantie geven op de buizen en koppelingen. Mocht niet voldoende vloerhoogte bereikt kunnen worden, dan is het ook mogelijk om een elektrische vloerverwarming aan te leggen.

Als ervaren installateur kunnen wij ook zonneboilers plaatsen, waarmee u gebruik maakt van natuurlijke bronnen en daarmee kunt besparen op uw energierekening. Daarbij levert u een bijdrage aan het milieu, omdat er minder aanspraak gedaan hoeft te worden op fossiele brandstoffen.

De warmwatervoorziening van een pand wilt u kunnen vertrouwen. Daarom plaatsen wij combi-ketels van A-merken. Vanuit oogpunt van energiebesparing is een close-in boiler, een kleine elektrische boiler, die de warmwatervoorziening in de keuken verzorgt, een goede keuze.

Wilt u nadere informatie over ons dienstenpakket of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Belt u ons dan op telefoonnummer 0174-517353. U kunt ook een e-mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Contactgegevens

Adres

Leemolen 18
2678 MH De Lier

Email adres

info@nubaa.nl

Telefoonnummer

0174 - 517353

Contactformulier