Loodgieter

Gerberit Aqua Clean

Breed inzetbare loodgieter

Installatie- en Loodgietersbedrijf Nuijen & van Baalen verzorgt vanuit De Lier een uitgebreid pakket aan loodgieterswerk. Als ervaren loodgieter kunnen wij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. Wij hebben ons ten doel gesteld om onze klanten van dienst te zijn met hoogstaand loodgieterswerk. In de tijd van ons bestaan hebben wij een uitgebreide kennis opgedaan over allerlei projecten en hebben deze naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd.

Doordat wij breed inzetbaar zijn kunnen wij alle projecten in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor is er altijd sprake van korte lijnen. Wij verrichten loodgieterswerk voor particulieren en bedrijven en leveren altijd maatwerk. De wensen en behoeften van de klant staan altijd centraal en hierop baseren wij een gedegen plan van aanpak. Om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn volgen wij regelmatig bijscholing, om zo onze vakkennis op peil te houden. Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de regio. Dit hebben wij onder andere bereikt door het leveren van een uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs. Ook hebben wij nog net dat beetje extra aandacht voor de klant. Bij ons is de klant nog altijd koning.

Tot onze werkzaamheden als allround loodgieter behoren onder andere alle voorkomende werkzaamheden bij het aanleggen of renoveren van een badkamer en alle loodgieterswerkzaamheden die daarbij aan de orde komen. De badkamer wordt van A tot Z gebouwd, voorzien van alle sanitair. Ook verzorgen wij de aanleg van centrale verwarmingsinstallaties en de plaatsing van vloerverwarming.

Service en een goede nazorg

Bij alle door ons uitgevoerde werkzaamheden kunt u rekenen op een uitstekende serviceverlening en een goede nazorg. Mocht u iets veranderd willen zien, dan keren wij gewoon terug. Ook in geval van calamiteiten, zoals lekkage kunt u op ons rekenen, wij zullen er dan alles aan doen om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om uw probleem te verhelpen.

Veel mensen beseffen niet dat verouderde apparatuur een gevaar kan opleveren. Een boiler die al decennia meegaat kan beter vervangen worden. Dit zijn nou net die klusjes waarvoor u ons ook kunt inschakelen, een vakkundige loodgieter zorgt voor een veilige vervanging en aansluiting, waardoor u geen risico meer loopt. Informeert u naar alle mogelijkheden die wij bieden per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst.

Contactgegevens

Adres

Leemolen 18
2678 MH De Lier

Email adres

info@nubaa.nl

Telefoonnummer

0174 - 517353

Contactformulier